Tillverkare av värmepumpar

Det finns många olika tillverkare av värmepumpar ute på marknaden och vi tänkte här gå igenom några av de vanligaste, de som har blivit populära när det gäller den svenska marknaden.

IVT

IVT har norden som inriktad marknad och det betyder att deras värmepumpar är anpassade för att klara av vårt klimat på ett bra sätt. Dessutom är de duktiga på att hitta helhetslösningar till sina kunder, samtidigt som de erbjuder många fördelaktiga erbjudanden och försäkringar. IVT tar ansvar för sina värmepumpar och att de håller som de lovat. Det betyder att du som konsument kan känna en stor trygghet i att välja dem som leverantör, då garantin som de erbjuder är marknadens bästa, där de har 10 års garanti för kompressorn och 6 års garanti på själva värmepumpen. Det har värmepumpar för alla tänkbara värmepumpssystem och gott om återförsäljare i landet, vilket innebär att de är lätta att hitta.

Thermia

Thermia har en stor del av marknaden, och deras återförsäljare har höga krav på sig att agera efter deras principer. Thermia har sett till att återförsäljarna blir de som har totalansvaret för att du som kund ska bli nöjd och det handlar då om offert, dimensionering, injustering, driftsättning, service och rådgivning. Det är också återförsäljarna som blir dina energirådgivare och kan erbjuda dig en värmepump från Thermias massiva utbud, vilket är ett klokt val då varje värmepump är kvalitetssäkrad. Dessutom ligger de klart under branschens medelvärde när det gäller skadeanmälningar.

Bosch

Bosch är ett stort, internationellt märke som ni säkert vet sysslar med mycket mer än bara värmepumpar. Men att som företag ha en så övergripande blick över marknaden när det gäller viktiga apparater till ditt hushåll gör att man kan känna sig trygg i ett val av Bosch. Dessutom har de bra trygghetslösningar, garantier och installationer som kommer se till att ni får den bästa möjliga lösningen för ert hem.

Daikin


Mitsubishi


NIBE


Panasonic